Sprøjtemaling

Fordele og overvejelser ved sprøjtemaling

Sprøjtemaling for private og erhverv

Solid4 Malerfirma tilbyder til erhverv sprøjtemaling af alt lige fra nybyggede lejligheds komplekser, typehuse, opgange, industrihaller, facader, større arealer med træbeklædning etc.  For private kunder tilbyder vi sprøjtemaling af sommerhuse inde og ude, trælofter, lofter, vægge, stuk, døre, høje paneler, fastmonterede bogreoler, indbyggede skabe, træværk inde og ude,. Kort sagt… kan det males, kan det formodentlig også sprøjtemales. Ud over at være super gode til at sprøjtemale, har vi også fuldstændigt styr at afdække omgivelserne, så evt. inventar eller andet ikke tager skade. Lad professionelle sprøjtemale med professionelt udstyr. Så er du sikker på et flot resultat. Kontakt os på telefon 40689030 i dag eller benyt kontakt form.

Fordele ved sprøjtemaling

Sprøjtemaling, er i udgangspunktet blot, en af flere metoder til at påføre maling på en overflade. Men det er også mere end det. Det er en højeffektiv metode til at male meget store arealer, langt hurtigere end med maleruller. Samtidigt er det også en fabelagtig metode til at opnå en finish, der næsten er umulig med pensel.Nogle gange er pensel og rulle bare ikke et rationelt værktøj. Er opgaven at male 500 m2 træ overflade i højglans finish, vil arbejdstiden alene, for de fleste, udgøre så stor en udgiftspost, at denne type opgave oftest vil slutte ved modtagelse af tilbud. Men ved brug af sprøjteanlæg, vil denne udgift reduceres væsentligt. Det samme gør sig gældende med store arealer som f. eks nybyg, industri, kældre med rør installationer etc. Ud over de åbenlyse fordele med hensyn til økonomi og tid, skånes maleren også for nedslidning. En anden fordel ved sprøjtemaling er den finish man kan opnå på både træværk og andre overflader.

Overvejelser ved sprøjtemaling

Der er et par overvejelser man skal gøre sig i forbindelse med sprøjtemaling. Der kan ikke opholde sig andre end maleren i det lokale, der skal sprøjtemales. Dette gælder alle opgaver. En anden overvejelse er sprøjte støv. Det kan påvirke ventilations systemer eller andre støv følsomme installationer. I forbindelse med sprøjtemaling i etablerede omgivelser, kræves omfattende afdækning af alt, der ikke skal sprøjtemales eller som ikke tåler støv eller maling. Som eksempel kan nævnes et typisk sommerhus, hvor vinduer, køkken, bad, dørkarme, brændeovn, varmepumpe og gulve skal afdækkes, er 2 -3 dages afdækning ikke er usædvanligt. Er afdækning ikke udført ordentligt. ses resultatet tydeligt, når afdækning fjernes.

Scroll to top

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved forsat brug af denne hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies.