Spartling

Spartling af gips, beton og Fermacell

Solid4 malerfirma udfører stort set alle former for spartling. Vi kan tilbyde spartling af gips, Fermacell fibergips, beton og letbeton. Spartling kan enten udføres med sandspartel, rullespartel eller som sprøjtespartling. Valg af spartelform afhænger både af omfang og omgivelser. Ud over disse typer er der dekorations spartleprodukter som Kabe osv. 

En forudsætning for et godt spartel resultat, er at det underlag som maleren skal arbejde på, også er udført korrekt. Det er gældende, hvad enten det er os selv, der skal skrabe tapet ned, eller vi skal arbejde på nyt opsat gips. Er vores underlag dårlig, vil det uvægerligt forringe- og eller fordyre processen. 

Der er et gammel ordsprog der siger “godt begyndt er halvt fuldendt”. Intet kunne være mere rigtigt når vi taler om spartling. Man skal huske på at de vægge/lofter der bliver spartlet er selve grundlaget for yderlige behandlinger, som f. eks filt eller tapet. Det er rigtig dum følelse at se solen skinne ind over sine vægge og lofter, blot for at kunne se buler og samlinger. Spartling er det forkerte sted at spare. 

Skulle du have spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os. Tilbage til service oversigt

Scroll to top

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved forsat brug af denne hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies.