Services

Overblik over vore servises

Solid4 malerfirma tilbyder en bred vifte af maler services. Klik på de enkelte bokse heruder for at læse mere om vore services. Skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at kontake os. 

Sprøjtemaling

Vi har stor erfaring med sprøjtemaling af sommerhuse indvendigt. Vi tilbyder også sprøjtemaling af nybyg, listelofter, industrihaller, høje paneler (perlestaf) osv.

Erhverv

Vi arbejder gerne for arkitekter, typehus firmaer, bolig selskaber, ejer- og andels foreninger. Ingen opgaver er for store eller for små.

Renovering

Det er ofte dyrere at få renovere end at udskifte til nyt. Til gengæld bevarer man et stykke kvalitets håndværk, og oplever glæden ved f.eks at se den gamle trappe få nyt liv.

Vedligehold

Uanset hvor godt man passer på sine ting, vil tidens tand uværgeligt sætte sit præg. Kontakt os og lad os lægge en plan for, hvordan jeres investering holder sin værdi.

Opsætning af filt og tapet

Vi tilbyder opsætning af stort set alle former for vægbeklædning. Herunder glasfilt, tapet, glasvæv, miljøvæv og skumtapet.

Spartling

Vi tilbyder spartling af gips plader, fermacell plader, let beton, beton, kabe spartling osv. Husk ordentlig spartling er fundamentet for flot malerarbejde.

I stedet for at penselmale 4 gange, valgte vi her at sprøjtemale 4 gange. Efter afdækning af rummet sparede vi ca 20 timer på denne opgave.

Spartling, slibning, opsætning af filt, maling og oprydning af nybygget EBK hus. Vi var ca 25% billigere end EBK maler.

Scroll to top

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved forsat brug af denne hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies.