Malerentrepriser

En partner du kan stole på

Fleksibel & målrettet

Hos Solid4 har vi erfaring med  i malerarbejde til erhverv. Vi kan hjælpe jer med at få jeres lokaler, facader etc  til at fremstå, som I gerne vil fremstå over for jeres kunder. Vi kan vejlede om overfladebehandlinger, farver og materialevalg, så I får den rette løsning første gang. Jo tidligere vi kommer med på råd i processen, jo bedre et resultat kan vi levere. 

Vi forstår godt at det kan være besværligt at have arbejdende håndværkere i sin butik, cafe, bar, restaurant, kontor eller produktions lokaler. Det er her vores fleksibilitet kommer ind i billedet. Vi kan tilbyde vore services uden for jeres åbningstider. DVS at vi kan udføre arbejdet i aften, nat og

Boligforeninger

Vi tilbyder vore services til andelsboligforeninger, ejer foreninger, udlejnings virksomheder, butikker og kontorer. Vores fleksibilitet betyder blandt andet at vi, hvor nødvendigt, at udføre vores arbejde om aften/nat og- eller i weekenden. Denne service kan være en hjælp, hvor det ikke er muligt at have malere gående rundt og male i butikker, bar og restauranter eller kontorer, hvor der er kunder eller medarbejdere. Kontakt os på telefon +45 40689030 eller benytte vores kontakt formular.

Skulle du have spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Tilbage til service oversigt

Scroll to top

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved forsat brug af denne hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies.