Om os

Professionelle og engageret

Pålidelige, punktlige & engageret

Dan James/Ejer.
Dan James er ejer af Solid4 malerfirma. Dan James er oprindeligt fra Liverpool i England. Dan har været i Danmark over flere omgange og forelskede sig i landet og menneskerne. Så i 2019 etablerede Dan Solid4 malerfirma og har lige side drevet virksomheden. Dan er universitets uddannet i “illustrations and fine arts”, men føler sige mere hjemme på en byggeplads. Dan har arbejdet som maler siden 2014

Kim Kruse/Malermester
Kim har været maler i ca 35 år. Kim er uddannet industri maler fra Helsingør værft. Da den industri pludselig ophørte startede han som bygningsmaler. Kim har været ansat i forskellige malerfirmaer i perioder, inden han for ca 20 år siden blev selvstændig. Som malermester tager Kim sig af tilbudsgivning og kommunikation med kunder.

Garanti

Solid4 naturligvis alle lovpligtige, og frivillige, forsikringer, Vi er medlem af Danske Malermestre, hvilket inkluderer garantiordning. Vi er endvidere medlem af Københavns Malerlaug.

Lille firma, stort netværk

At vi er et lille malerfirma, er ikke ensbetydende med, vi har begrænset kapacitet. Via vores netværk har vi mulighed for at håndterer virkelig store opgaver.

Tag ikke vores ord for det

Hør det fra vore kunder
"Det er med rette, at virksomheden har navnet “Solid4”. Hele arbejdet - udvendig maling af et sommerhus - blev udført til punkt og prikke som aftalt, herunder tidsmæssigt, ja endda med lidt tilføjelser uden beregning, og med et fuldt tilfredsstillende resultat og til en fair pris.

Per sørensen

Maling af sommerhus
"Professionelle, pålidelige, proaktive og positive. Det er sjældent man i Danmark møder folk der er så ærekære og detalje-opmærksomme ift. deres arbejde. Alt udført til perfektion og alle aftaler overholdt. Og når prisen så ovenikøbet føles helt og aldeles rimelig, tænker jeg ... what's not to like! "

Henrik Hjaelmhof

Maling af facader og vinduer
"Pålidelige, arbejdsomme gutter til god pris. Jeg vil gerne arbejde sammen med dem igen. "

Simon Sellers

Maling af nyt sommerhus ude og inde
Scroll to top

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved forsat brug af denne hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies.